Gebelik

Hamile Kalamayanlar Kadınlar Kulübü’de tüm ayrıntıları yazdık

Hamile Kalamayanlar Kadınlar Kulübü Yapılacak testler Hangi testler yaptırmalı tavsiyeler ne yapmalı 

Kolay ve hızlı hamile kalmaknın yollarını ararken sayfamıza geldiniz, hoş geldiniz. Bu makale size nasıl hamile kalınır, en hızlı nasıl hamile kalınır, hamile kalmanın yolları hakkın da bilgiler verecektir. Sevgili okurlarımız konuya dair soru, yorum ve önerilerinizi bizlere bu başlık altın dan yönlendirebilirsiniz. Daha önce Nasıl Hamile Kalınır ? Adlı bir makale hazırlamıştık. Gebe kalmak için mutlaka bu konumuzu da incelemenizi öneriyoruz..

Hamile kalmak , anne olmak bir çok kadının hayalidir. İnsanlar neslinin devamı için evlenir ve sevdiğin den bir parça olsun ister. Bu istek doğru zamanlama ile mümkün olsa da kimisi için zor olabilir. Hamile kalma sağlıklı üreme ile gerçekleşen bir durum. Çocuk sahibi olmak isteyenlerin üreme ile ilgili herhangi bir problemi nin olmaması gerekir. Mesela erkeğin sağlıklı sperme, kadının ise kaliteli yumurtası olmalıdır.

Hamile kalmak için ne yapmalıyım ?

Hamile kalma planı öncesi mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünün. Bu görüşme hem sağlıklı bir gebelğe zemin hazırlayacak , hemde üreme ile ilgili herhangi bir probleme sahip olup olmadığınızı belirleyecektir.

Sağlıklı bir gebelik süreci için kötü alışkanlıklarınızı öncelikle terk ediyorsunuz. Fazla kilolarınız varsa veriyorsunuz. Kronik hastalıklarınız varsa dikkatli oluyorsunuz. Stres gibi olumsuzluklar dan uzak duruyorusunuz . Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorsunuz . Ayrıca yaşam tarzınızı mutlaka gözden geçirin.

Nasıl hamile kalınıyor ?

Bir erkek ve bir kadının cinsi münasebete girmesi gebeliği sağlar. Gebeliğin oluşabilmesi için kadının yumurtlaması erkeğin de iyi sperm üretiminin olması gerekiyor. Kadınlar iki adet döneminin ortasın da yumurtluyor. Çoğu kadın için süreç böyle. Yumurtlama dönemi çoğu kadının anlayamayacağı kadar karmaşıktır. Bundan müttevelit Yumurtlama Nedir Belirtileri Nelerdir ? Adlı konumuzu incelemenizi öneriyoruz.

Yumurtlama dönemin de ilişkiye girince ne yapmalı ?

Yumurtlama gününüzü belirledikten sonra eşinizle birlikte oluyorsunuz. İlişki esnasın da kimyasal maddeler içeren kayganlaştırıcılar kesinlikle kullanmayın. Bazı kadınlar ilişki esnasın da acı çektiği için vazelin,tükürük ve kayganlaştırıcı kullanmakta. Bunlar spermi öldürür ve gebe kalmanızı engelleyebilir. Bu yüzden bunları kullanmayın. İlişkiden sonra yerinizden hemen kalkıp doğrulmayın. Yarım saat kadar uzanın. Kalçanızın altına yastık,kırlent alın. Bu spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağlar. Ayrıca ayaklarınızı yüksek bir yere dikin.

Bunların yanı sıra doğurganlığı artıran besinleri tüketmenizi öneriyoruz. Konu ile ayrıntılı bilgileri Doğurganlığı Artıran Besinler Nelerdir? adlı linkimizde bulabilirsiniz. Hamile kalmak için yumurtlama dönemin den 2 gün önceside birlikteliği sağlayabilrisiniz. Sperm rahimde 3- gün yaşadığı için yumurtlama öncesi birliktelikten de gebe kalabilirsiniz. İlişkiniz bir gün arayla olsun.Çünkü erkeğin de sperminin toplanması gerek.
Düzenli olarak birliktelik sağlandığı halde gebe kalamıyorsanız mutlaka doktora görünün. Gebe kalamamanızın nedeni olabilir. Sevgili takipçilerimiz hamile kalmak için ne yapmalıyım adlı makalemizi incelediniz. Konuya dair soru,yorum ve önerilerinizi bizlerle bu başlık altın dan paylaşabilirsiniz. Vereceğiniz her bilgi bir çok insana ışık olucaktır. Dileyen her kadının anne olması dileği ile

Hamile Kalamayanlar Kadınlar Kulübü 2020  Yapılacak testler Hangi testler yaptırmalı tavsiyeler ne yapmalı 

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir