Magazin

Rihanna FENTY Markası İle Ününe Ün Katıyor

Dünyaca Ünlü Melez hatta çikolata renkli Rihanna’nın haberleri dünya piyasasını kasıp kavurmaya devam ediyor. daha önceden ilişkisinde yediği dayak sonra bir anda ününe ün kadan Rihanna’nın artık kendi markası var sevgili anneler FENTY markası ile daha önceden avrupada bir çok online satış mağazasından ürün satışı yapan Rihanna gözünü şimdi de kendi ülkesi Amerika’da bir mağaza kuruyor. 

 

Sadece kadın ve ses sanatçısı olmasının yanı sıra özellikle filmlerde boy göstermesinin ardından boş durmayayım kendi markam olsun yarın lazım olur diyen Rihanna’yı tebrik ediyorum Anneler. Zira boş durmayıp sürekli bir şeyler üreterek paranın haricinde, isminden bahsedilmesini de sağlamış oluyor. 

fenty-rihanna.jpg

Genel olarak sanıtçılıkla yetinmeyerek on parmağında on marifetinin olduğunu gösterdi Rihanna bizlere… Keşke tüm kadınlarımız da bu kadar başarılı olabilseler canım ülkemizde…

Mağazıyla ilgilig bilgiler de verelim istiyorum sizlere 19 Haziran 2019 tarihinde İlk Amerikan Pop-Up mağazasını The Sho’da açacak Rihanna. Önceden kıyafetleri sadece Paris’te online olarak satışa sulunmuştu ama bu mağaza sayesinde 11 gün boyunca satışa sunulacak. 

Güzel bir kadın olması ve dünya tarafından dinlenmesi ve son derece   beğenilerek göz önünde bulunmasından dolayı online videoları ile Rihanna kendi ismini taşıyan ürettiği Malzemeleri ve kozmetikleri de ayrıca takipçileriyle paylaşım yaparak tanıtıyordu. 

rihanna-lede.jpg

Müzik piyasasına yeni albümü ile girmeye hazırlanıyor ama sorulduğunda, artık bu mağazasını kastederek yeni ve eğlenceli bir iş üzerinde olduğunu mutlu olduğunu müzik için şimdi acele etmenin gerçekten bir anlamı olmadığını ifade etmiş. 

Ne diyelim Anneler Hayırlı uğurlu olsun diyelim değil mi ? 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir