Moda

Göbüşleri ortaya çıkartacak komik esprili hamile tişört modelleri

Selamlar anne adayları… Yakında anne olacaksınız ve göbüşleriniz ortalama 3 aydan sonra iyice belirgin olmaya başladı bile değil mi ? 🙂 Evet şimdi göbekleri gere gere ortaya çıkmanın zamanı gelmedi mi… Bu bol ve göbekleri rahatsız etmeyecek kıyafetleri giymekten ne zaman vaz geçeceksiniz ? Artık komik espirili hamile tişörtlerini denemeyecek misiniz ? Bence tam zamanı hale hazırda havalar da kendini iyice belirgin etmeye başladı ve bahar geldi… Yaza giriş bile yaptık bazı bölgelerde. Hem hesaplı hem ucuz hamile tişörtlerini bulabileceğiniz alışveriz merkezlerinden de sizlere bahsederek görseller ekleyeceğim ve bu ürünleri dilediğiniz gibi alabilip kullanabileceksiniz. 

Hamilelik Süresince Göbekleri Rahat Bırakıyoruz

Hamilemiyim diyerek geçirdiğiniz zamandan sonra artık anne adayı olduğunuzu anladınız. Hamilelikten yaklaşık 3-5 ay sonra iyiden iyiye kendini göstermeye başlayan göbüşler için, uzmanlar çok fazla sıkı şeyler giymemenizi şiddetle tavsiye ediyorlar. Hem zaten karın bölgesinde büyüyen aslan ve prensesler, yeterince bizlere sıkıntı ve gerginlik yaşatıyorlar. Şimdi göbüşleri serbest bırakmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Özellikle % 100 pamuktan üretilmiş ürünler ile komik kombinleri bir araya getirerek göbekler foraaa diyoruz !

YENİ HAMİLEYİM NASIL BİR TİŞÖRT GİYMELİYİM ?

Heniz yeni hamile olmuş iseniz insanlara bunu söylemeden aslında mesaj verebilir siniz ? Arif olanların anlayacağından da emin olabilirsiniz. Özellikle eşiniz sevgiliniz sizin hamile olduğunuzu aslında ilk olarak böyle bir tişörtten anlayabilir. Tabiki ingilizcesi var ise. Yok ise kendiniz tasarlayın ve Üstüne dilediğiniz şekli yazın. Aslında anlamasa da merak edip araştıracaktır emin olabilirsiniz. Hem ona da çok güzel bir süpriz olmaz mı ne diyorsunuz ?

yeni-hamile-adaylari.jpg

 

Kimbilir bu bebişin yolunu ne kadar zamandır gözlüyorsunuz 

Eski Türk Filmlerinde yer alan sürekli sahnelerden birisi de ; genç kadın bir gün biri ile birlikte olur ve yıllaar yıllar sonra o birlikte olduğu kişinin de haberi olur ya da olmaz ya da başlarında durur ama kadın hamile kalır 🙂 Keşke filmlerdeki gibi hamile kalmak ta bu kadar kolay olsay dı değil mi ? Sıkıntı büyük eskisi gibi kadınlarımız daha kolay hamile kalamıyorlar. Hatta doğurganlıklar günden güne azalıyor. Yenilen İsrail kökenli ( tohumların tamamın yakınını üreten ve bize satan ülke ) tohumlar malesef Türk kadınlarının doğurganlıklarını azaltıyor. Kışın yenilen özellikle domates ve biber türevi sebzeler, bu durumun ortaya çıkmasında çok büyük rol oynuyor. Ama artık bu aşamaları geçtik değil mi ? Öyle ya da böyle artık hamileyiz şimdi konumuza dönüyoruz. 

 

Şiii bana bakın çoook uzun zamandır içerdeyim ! Akıllı Olun !

Badireler atlatılmadan bir şey olmuyor. Hatta emek olmadan yine hiç bir şey olmuyor. Ne kadar emek sarfettiniz değil mi bu cengaveri ve prensesi göbüş içine belirli bir süre hapsetmek için 🙂 Şimdi sizlere ilk ve en favori diyebileceğim komik hamile tişörtüne bir örnek vermek istiyorum kızlar. 

esprili-komik-hamile-tisort-modeli.jpg

Normal olarak bu tişörtü ben sizler için buldumbuldum.com sitesinden araklayarak ekledim. Bu tişörtü almak için ” 9 aydır hamileyim tişörtü ” şeklinde yapacağınız arama ile ürünü satın alabilirsiniz. 

 

Ben yerli ve yurdun malı hatta bal malına inandığımdan dolayı Lc Waikiki firmasına ya da yine türk markası olan Defacto giyime bakmanızı tavsiye ediyorum kızlar. DEFACTO HAMİLE kıyafetlerini buradaki link ile kendiniz seçebilirsiniz. 

KOMİK TİŞÖRTLERİ SATIN ALMA YA DA TASARLAMA SİZİN ELİNİZDE

Artık teknoloji gelişti ve baskı kaliteleri artmış resimler komik karikatürler istediğiniz gibi tişörtlerin üzerine basılabiliyor arkadaşlarım. Bu mağazalardan eğer kendinizin tasarlayacağı bir hamile tişörtü giymek ister iseniz sade üstü yazısız bir hamile tişörtü alarak baskıcılardan dilediğiniz resmi ekleyebilir ya da yazdırabilirsiniz. Artık her şey sizin hayal dünyanıza kalmış durumda. Hatta birde fazla ve mesaj içeren bu tişörtlerden kendinize koleksiyon bile yapabilirsiniz. Hamile tişört fiyatları 20 80 tl arasında değişen fiyat aralığına sahip bilginiz olsun.

esprili-hamile-tisort-modelleri.jpg

Sizlere tam da bahsettiğim bu kızlar, sade koyu ya da açık renklere ait olan standart hamile tişört modelleri için kendiniz tasarım ve baskı yaptırabilirsiniz. Bu yukarıdaki görselde kız ya da erkek bebek hatta ikiz hamileliğiniz var ise ikiz bebek te kullanabilirsiniz. 

LC WAİKİKİ markasından yazının başında sizlere bahsetmiştim anne adayları. Bu sitedeki tüm hamile tişört örneklerini satın alabilirsiniz fiyatları da gayet uygun tutulmuş dileyenler BURADAKİ linke bakarak satın alabilir özellikle kapıda ödeme fırsatından da yararlanabilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir